Изненада! Ново 20 от шеф Силвена Роу

Известната готвачка се похвали с ново постижение

Изненада! Ново 20 от шеф Силвена Роу | StandartNews.com

Шеф Силвена Роу не спира да се развива и да изненадва своите последователи с новите посоки, в които поема.

Известната готвачка, мастър шеф и кулинарен експерт, която от години вдъхновява хората с изисканите си ястия и страст към здравословния начин на живот, наскоро сподели в професионалната социална мрежа LinkedIn за едно ново лично постижение.

В поста си тя обяви, че е станала сертифициран здравен коуч и вече е част от водеща клиника за регенеративна медицина в Обединените арабски емирства.

В публикацията си Роу изразява радостта и гордостта си, като откровено признава, че връщането в училище е било предизвикателство за нея.

„Щастлива съм да споделя последното си лично постижение (връщането в училище беше доста страшно, на първо място никога не съм харесвала училището). Вече съм сертифициран здравен треньор и част от една от водещите клиники за регенеративна медицина в ОАЕ.“, написа тя.

Силвена Роу е добре позната в кулинарния свят със своите иновации в кухнята и стремежа си към съчетаване на традиционни техники с модерни тенденции.

Тя винаги е отдавала голямо значение на здравословното хранене и храните, които поддържат жизнеността и дълголетието. Тази нова стъпка - сертифицирането й като здравен коуч, е естествено продължение на нейните интереси и професионално развитие, отбелязва LadyZone.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Experto
преди 9 часа

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук--- https://come.ac/Menstill

Откажи