Изненада! Джокович се захласна по наша фотографка

Тя е на седмото небе от вниманието

Изненада! Джокович се захласна по наша фотографка | StandartNews.com

Голяма изненада от легендата на тениса Новак Джокович!

Публикация на Джокович със снимка на произведение на българката Кари Попова предизвика фурор. Фотография на сградата на библиотеката в Бургас, направена от художничката, зарадва не само жителите на града, но и самата авторка. 

„За голяма изненада вчера в 5 часа сутринта си отворих социалните мрежи. Видях няколко публикации от кмета на Бургас Димитър Николов, колежка от Националната художествена академията и едно известно радио с моя снимка. Стана ми много хубаво. Приятна изненада беше, че толкова популярна личност и голям спортист е уважил моето творчество", каза Кари Попова.

"На няколко екипа ни беше възложено да представим как България се е променила след присъединяването ни към ЕС. Нашият екип трябваше да сме в Бургас през юли, както и на много други места в страната", разказа тя за повода за заснемане на снимката.

"Няма как човек да не уважава Джокович. Много е симпатичен, уверен и широкоскроен човек, който знае собствените си качества, може да се държи артистично и фриволно. Благодаря му, че е публикувал моя снимка", смята Кари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай