Изловиха Фънки в лъжа в "Капките"

Драмите в шоуто нямат край

Изловиха Фънки в лъжа в "Капките" | StandartNews.com

Драмите на Фънки в "Като две капки вода" нямат край. Голямата уста на рокаджията му изигра лоша шега и зрителите го изловиха в голяма лъжа.

В последния лайф на шоуто за преобразявания Фики изпълни хита на "Уайтснейк" "Is This Love". Както се знае, Стораро младши има своя версия на песента отпреди няколко години, която стана известна с името "Издислав", заради тромавия тогава английски на певеца. Хейтърите го спукаха от подигравки, а в шоуто той почти през сълзи разказа за трудния си период. По време на репетициите певецът също се разчувства. "Не позволявай някакъв малък момент да ти попречи да направиш този образ", окуражи го Етиен Леви.

Този път обаче Фики се справи много добре и дори Фънки остана впечатлен. "Не знам какво се е случило преди. Не съм чувал това нещо, за което говореше преди малко, така че нямам отношение. Страхотно изпълнение и присъствие", заяви Фънки.

Тук обаче Ковачев се издаде, защото той е слушал версията на "Is This Love" на Фики. В петия сезон на "Капките" Миро се превъплъти в образа на Фики и изпълнението на "Издислав". Тогава в журито отново бе Фънки, който каза на Миро: "На мен ми хареса повече твоето изпълнение от оригинала. Беше влязъл в образа и имаш хубав английски". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай