Ивайло Захариев като Агент 007 на втората си сватба

Двамата със Станислава ще си кажат "да" в края на месеца

Ивайло Захариев като Агент 007 на втората си сватба | StandartNews.com

Ивайло Захариев, който стана известен като Марто в "Под прикритие" и сега участва в сериала "Пътят на честта", ще мине под венчило за втори път.

Избраницата му е Станислава, с която са заедно от няколко години.

Костюмът, с който актьорът ще се жени, е черен, в стил Джеймс Бонд и е дело на известна модна къща. Роклята на булката е на дизайнера Стоян Радичев. Каква е тя, дали е бяла или ще има изненади, самият Ивайло не знае, защото по традиция младоженецът не бива да я вижда преди сватбата, разказа той пред Dir.bg

Тържеството ще е в края на месеца, но Иво предпочита да не се издават подробности. Децата и на двамата със сигурност ще са част от тържеството. Той има двама сина от първата си съпруга Миряна Георгиева - Филип и Дамян. Миряна беше пиар в bTV доскоро, а от вчера работи за "SOS Българска роза", съобщи тя във Фейсбук.

Станислава също има дъщеря от първия си брак. Трите деца, Станислава и Ивайло имат хубави отношения, забавляват се заедно, като последно това беше на рождения ден на Дамян в края на август. Хлапетата също се вълнуват от големия ден, но не се знае още дали ще изпълняват специални церемониални задачи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай