Истината за Брад Пит и бившите му

Гуинет Полтроу заяви, че още са приятели, а с Анистън се виждали само в компания

Истината за Брад Пит и бившите му | StandartNews.com

Личният живот на Брад Пит продължава да бъде любима тема на медиите, както самият той изтъкна. Както знаем, актьорът възобнови контактите си с Дженифър Анистън и оттогава безброй спекулации обикалят публичното пространство относно тяхното романтично събиране, независимо че звездите неведнъж заявиха: „Ние сме добри приятели“.

Сега анонимен източник коментира пред „TMZ“, че дори и това да е така, те не се виждат извън официални събития. Имат много общи приятели в Холивуд и пътищата им се пресичат, като често са канени на едни и същи купони. Но бившите съпрузи не отделяли допълнително време един за друг.

Пит и Анистън последно бяха заедно на наградите „Златен глобус“. На церемонията обаче Дженифър не беше единствената бивша изгора на Брад – Гуинет Полтроу също бе на шоуто. Полтроу сподели пред „Harper’s Bazaar“, че двамата поддържат приятелски отношения: „Всичко е в миналото и няма мръсна кръв между нас“.

Според „TMZ“ независимо от безбройните слухове, актьорът няма гадже в момента. Както знаем, бурният му развод с Анджелина Джоли продължава с пълна сила и едва ли бушуващият негативизъм скоро ще стихне между тях. Драмата се подклажда от факта, че двама от синовете им още не могат да се помирят с Пит, а е една от дъщерите им иска да става момче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай