Истина? Това ли е причината Невена и Венко да напуснат Слави

Напоследък на Невена и на любимия ѝ мъж не им върви особено

Истина? Това ли е причината Невена и Венко да напуснат Слави | StandartNews.com

Напоследък на Невена Цонева и на любимия ѝ мъж Венелин Венков - Венко не им върви особено. Според слуховете Венко имал здравословен проблем, който половинката му неизменно прикрива от "широката публика". Именно той е станал причина двамата да напуснат Слави, тъй като според хора от гилдията на музиканта му идвали в повече ангажиментите към неговия бенд. Невена разчитала, че всепризнатите организационни и озвучителски умения на житейския и творческия ѝ партньор в съчетание с нейната певческа популярност ще им помогнат да се задържат на гребена на вълната.

"С Венко наскоро създадохме собствена група. Тръгваме с концерти из цялата страна още през септември. И сега имаме много ангажименти. Репертоарът ми е изцяло от нови песни", сподели красавицата.

Певицата, която от близо две години води свой подкаст за паранормални явления, доскоро също е имала здравословни несгоди. "Много тежко преживях смъртта на баща ми. Сърцето ми буквално беше разбито. Искаха дори да ми правят операция. Но открих един алтернативен метод на лечение и успях да победя болестта. Днес съм напълно здрава", довери за "България Днес" Невена Цонева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай