Инфлуенсър скара панелистите на Гала! Бъзна ги по вечна тема

Писателят се върна към ергенските си години и взе да говори колко трудно му е било да си намери половинка

Инфлуенсър скара панелистите на Гала! Бъзна ги по вечна тема | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Изконната тема има ли предимства на единия от двата пола пред другия скара панелистите и водещата Гала в предаването „На кафе”. Разговорът беше започнат от писателя и инфлуенсър Георги Блажев, но в крайна не се разви в посока, която той не очакваше.

Блажев коментира теорията на учени, че след около 11 млн. години мъжката хромозома ще изчезне. „Феминизмът вече е в тялото ни”, обяви той.

Дамите в екипа обаче не обърнаха особено внимание на коментарите му и като цяло доста скептично се отнесоха към опасността един ден да няма мъже. Тук Блажев доста изненадващо изтърва нервите си.

Макар да е щастливо обвързан, писателят се върна към ергенските си години и взе да говори колко трудно му е било да си намери половинка. „Водим надпревара да докажем, че жените могат без мъже и че мъжете могат без жени, и в крайна сметка си стоим сами вкъщи”, коментира твърде нахъсано Жоро.

В крайна сметка се наложи Гала да се намеси и да успокои колегата си, който или преигра, или показа дълбок психологически проблем в общуването с жените.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай