Има ли нов мъж до Селин Дион

Тримата й сина я спасяват в най-тежките моменти от живота

Има ли нов мъж до Селин Дион | StandartNews.com

Вече над три десетилетия Селин Дион е от най-големите имена на световната сцена, а животът ѝ не спира да вълнува публиката от началото на нейната кариера. След като предизвика сензация с участието си в откриването на Летните олимпийски игри в Париж, певицата отново застана под светлините на прожекторите след дълго отсъствие.

Нова биография за звездата, сътворена от френската писателка Елизабет Рейно, навлиза в нейния интимен свят и разкрива съкровени моменти от живота ѝ. „Селин Дион. Силата на любовта“ /„Ентусиаст“/ разказва за невероятния успех на един изключителен артист, но и за необикновената съдба на забележителна жена, надарена с непоколебима смелост и воля.

Селин Дион напуска малкото селце Шарльоман в Квебек и е открита и тласната по пътя към върха от мъжа на живота си Рене Анжелил – брилянтен продуцент, който знае как да ѝ осигури най-добрите текстописци и композитори. Изпълнителка със златен глас, тя триумфира на световните сцени. Зад гърба си има милиони продадени албуми, международни турнета, за които билетите се изкупуват за рекордно кратко време, легендарно шоу в Лас Вегас, което събира зрители от цял свят повече от 10 години и редица престижни отличия, сред които 6 награди „Грами“.

Селин Дион обаче не е пощадена от съдбата – за кратък период от време губи една от племенниците си, баща си, а съпругът й Рене и брат й Даниел умират в два последователни дни през 2016 година. Майка ѝ Терез Дион, дала живот на 14 деца, си отива през 2020-а на 92.

„Селин,  напълно  в  неин  стил,  съобщава  за  смъртта  на  майка си на сцената. Случва се в Маями, вечерта на голямата загуба. Селин е облечена в тясна прилепнала към тялото ѝ като ножница на сабя червена рокля на пайети. Цепка от-крива дългите ѝ крака в яркочервени обувки с токчета игли“, пише Елизабет Рейно. След всичко това Селин Дион се отказва от дати в международното турне Courage World Tour, за да се бори с тежкото неврологично заболяване, което засяга всекидневието й.

„Имах много изпитания, но животът ми даде и средства, с които да ги премина: семейството ми и начина, по който съм възпитана“, споделя изпълнителката. „Така намерих вътрешната си сила и придобих смелостта, за да мога да продължа пътя си!“

Големият въпрос, който си задават феновете, е дали Селин Дион вече има мъж до себе си, който да я върне към любовта и спокойствието. Сигурното е, че тримата й сина я държат над повърхността, за да не потъне в мъката от загубата на най-близките хора. Най-големият, Рене-Шарл, и близнаците Нелсън и Еди са плод на друга ожесточена битка – със стерилитета. Те са много ведри и усмихнати момчета, които са идеалното лекарство за пълното със страдание сърце на майка си.     

Елизабет Рейно е автор на биографии на императрица Сиси, Мария-Антоанета, света Тереза от Лизио, Елизабет Унгарска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай