И майката на Глория влезе в болница с Ковид

Твърди се, че Стефка Пенева подлудила лекарите с претенциите си

И майката на Глория влезе в болница с Ковид | StandartNews.com

Само дни, след като Глория бе изписана от ВМА, майка й - народната певица Стефка Пенева, също бе приета за лечение на Ковид. И докато попфолк звездата впечатлила медицинския персонал с възпитано и търпеливо поведение и предизвикала възхищение у лекарите, майка й създала на докторите допълнителни затруднения.

Твърди се, че госпожа Пенева затрупала и без това ангажираните медици с претенции и изисквания. Бабата на Симона Загорова била вечно недоволна и занимавала всички в отделението с личността си, като грандоманщината й можела да засенчи най-големите звезди на републиката, оплакаха се работещи на първа линия, цитирани от "LifeOnline.bg".

Баба Стефка постоянно намирала как да затруднява персонала с всякакви налудничави приумици и макар че не била в опасност, настоявала за пълни изследвания и специално внимание. Скромността, която по-рано Глория демонстрирала, била неприсъща на народната певица, а изискванията й за храна, напитки, удобства и отношение, контрастирали на фона на кризисната ситуация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай