Хю Лори иска кухня зад кулисите

Хю Лори иска кухня зад кулисите | StandartNews.com

Съвсем истинска кухня, напълно обзаведена и то по последен писък на интериорната мода, е поискал Хю Лори преди концерта си тази вечер в зала 1 на НДК. Актьорът държи храната му да е прясно, топло и вкусно приготвена от личния му готвач, който води със себе си на турнето. Възможно е освен продуктите, които от екипа му носят, да поискат и да пазаруват у нас местни деликатеси. Хю ще се наслади на лека вечеря преди концерта, като на масата ще бъде сервирана и бира. Утре той ще излезе пред почитателите си в Букурещ, а след това в Белград.

12 юли
Stereo MC's на Шуменското плато

Колкото и пъти да дойдат у нас британците "Stereo MC's", концертите им винаги са зрелищни. Този път мястото на срещата е Шуменското плато, където утре ще има фестивал. Освен тях на сцената ще излязат и холандското електро-фънк трио "Kraak & Smaak". Изпълненията им ще бъдат предшествани от няколко серии поп, рок, хип-хоп, джаз и народна музика. Сред българските изпълнители, потвърдили участие във фестивала, са Валя Балканска, Елица Тодорова и Стоян Янкулов-Стунджи, "ViliDJ Brass Band", "Bobo & The Gang" и групата "D2" с Дичо.

"Големанов" тази вечер в Пловдив!

Гастролът на "Големанов", един от евъргрийните на Ст. Л. Костов, тази вечер минава през Пловдив. Ако нямате програма за вечерта, можете да се насладите на играта на Любо Нейков и колегите му, подкрепени от Берковската духова музика.

11 юли
20,30 часа
Летен театър

Мъйнов пее романси на Албена

Любителите на руските романси могат да се насладят на изпълненията на Руслан Мъйнов, който ще пее утре, събота, в курорта Албена. Той излиза на откритата сцена срещу хотел "Добруджа" заедно със симфоничния оркестър на Шумен. Концертът е безплатен.

Остават три спирки от концертите на The Voice

Поредната спирка на The Voice of Summer Tour тази вечер е в Лозенец. На 14 юли концертът ще бъде на централния плаж в Бургас, а грандиозният финал на турнето е предвиден за 16 юли във Варна. В морската столица към изпълнителите ще се присъедини специалният гост Адриан Сина от румънската група Akcent. Заедно с Криско на сцената ще се качи и Мария Илиева, за да изпълнят заедно летния хит "Видимо доволни". Входът е свободен.

Музика и театър във Варна

12 юли 19 часа
ФКЦ
Класиката среща АББА,
българо-германска продукция с участието на Русенската филхармония
диригент Найден Тодоров

Двете солистки на спектакъла - Илона Герулат (Агнета) и Даниела Щингел (Анафрид), от 2001 г. участват в различни студийни и телевизионни проекти като беквокали. Обединява ги любовта към АББА. Така през 2013 г. се стига до премиерата на музикалния спектакъл "AББA в симфония" в германския град Ландау. Приликата на Илона и Даниела с шведките както визуално, така и акустично, е невероятна. У нас представлението е под името "Класиката среща АББА".

13 юли
19 ч
ФКЦ
Международен музикален фестивал
"Варненско лято 2014": Балкански младежки оркестър
с диригент Максим Ешкенази

14 юли
19 часа
ФКЦ
"Агенти"
режисьор Владимир Пенев
с участието на Михаил Билалов и Ивайло Захариев

На Рапонги:
12 юли Елена от Ice Cream&Igor, караоке парти
18 юли DJ Bobcat

В клуб Xtravaganzza:
16 юли DIM4OU & F.O.
17 юли Мария Илиева

И в 4as pik:
13 юли Теди Александрова
17 юли Преслава

Джаз в Бургас

11 юли
19 часа
Музикантите от Бургаския духов оркестър ще потеглят с ретро автомобил по алеите от Летния театър до Културен център "Морско казино" и ще свирят близо час, докато пътуват.
От 20 часа на сцена "Охлюва" ще се качи Стоян Янкулов - Стунджи, който заедно с четирима свои колеги ще зарадват публиката с проекта "Еуфония Инструменталис".

12 юли
18 часа
Концерт "Морски бриз с полъх на джаз" с участието на "ms BRASS" пак на сцена "Охлюва".
13 юли
18,30 часа
Концерт "Cinema" с участието на Мирослава Кацарова, Мирослав Турийски и Христо Йоцов, който ще бъде на остров "Света Анастасия".
В 20 часа на сцената на летния театър ще излезе Камелия Тодорова в компанията на Биг бенда на БНР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай