Хороскоп: Везните водят успешни преговори, пари идат при телеца

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество

Хороскоп: Везните водят успешни преговори, пари идат при телеца | StandartNews.com

ОВЕН

Днес ще трябва да се контролирате и да се опитате да използвате здравия си разум. Денят ще се развие добре, ако не се поддавате на мимолетни емоции и не допускате грешки. В противоречиви ситуации е добре да се възползвате от съветите на по-опитните. Не се колебайте да потърсите помощ и подкрепа.

ТЕЛЕЦ

Днес умението да работите в екип и ефективно да взаимодействате с другите ще бъде особено важно. Опитайте се да се справите с всякакви дела възможно най-добре. Очаквайте добри финансови новини, но помислете, преди да направите големи покупки.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е подходящ за установяване на отношения с потенциални съюзници или укрепване на съществуващи полезни връзки. Ще проявите далновидност и ще можете да предвидите последствията от всяко решение. Това ще ви помогне да изградите правилната стратегия и да действате ефективно.

РАК

Не губете време, а се заемете с работата от сутринта. Днес ще можете да преговаряте убедително  и да постигнете желаните резултати по много въпроси. Опитайте се да не се натоварвате. Заемете се с най-важните дела, за да ви остане време и за почивка. Не отказвайте получената за среща покана.

ЛЪВ

Денят ще се развие доста добре, ако запазите доброто си настроение и избягвате изблици на гняв. Ще се сблъскате с редица дребни неприятности, които ще ви раздразнят и изнервят. Но ако запазите самообладание, бързо ще се справите с всичко и ще имате време и за забавление.

ДЕВА

Денят ще бъде спокоен и ползотворен. Преди да се захванете с нещо ново, се уверете, че сте приключили с всички изостанали задачи. При нужда потърсете съвет от колегите си. Те с радост ще ви помогнат. Покана за събитие ще ви зарадва, но помислете дали не е по-добре да си починете.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество. Можете да се обърнете за помощ към стари и нови съюзници. Важните преговори ще са успешни, ще направите добро впечатление на влиятелни хора. Можете да поемете инициатива в романтична връзка.

СКОРПИОН

Започнете деня с решаване на познати и рутинни задачи, които не изискват много усилия. Днес ще се разсейвате по-често от обикновено, което ще ви затрудни да се концентрирате върху нещо сложно. Някои от вас ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения и ще е добре да поговорите затова.

СТРЕЛЕЦ

За да избегнете конфликтни ситуации, днес трябва да бъдете търпеливи, тактични и деликатни. Проявата на толерантност към поведението на другите и тяхното мнение не винаги ще бъде лесно, но ако искате, ще можете да се справите без проблеми. Очаквайте парични постъпления.

КОЗИРОГ

Находчивостта и проницателността днес ще ви помогнат да се справите с много трудни задачи. Сключването на сделки и подписването на договори ще бъде успешно. Опитайте се да разрешите всички важни въпроси през работния ден. Посветете вечерта на почивка и релаксация.

ВОДОЛЕЙ

Не отлагайте важните неща. Първата половина на деня ще бъде най-успешна. Ще разрешите много сложни въпроси и ще затвърдите авторитета си. Все пак не вземайте прибързани решения и не бързайте, за да избегнете случайни грешки. За някои от вас излизането или посещението на светско събитие ще бъде почивка.

РИБИ

Няма да имате най-лекия ден, но не бива да очаквате и сериозни проблеми. Опитайте се да ограничите комуникацията, за да избегнете ненужни конфликти. Ако успеете да се справите с негативните емоции, втората половина на деня ще се окаже доста приятна и дори може да приемете отправената ви покана.

Източник: Марица

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай