Хороскоп: Интересен ден за телеца, лъвът се бори с провокации

Възможни са дребни битови разногласия

Хороскоп: Интересен ден за телеца, лъвът се бори с провокации | StandartNews.com

ОВЕН

Началото на деня ще бъде приятно и леко. Не започвайте с нови неща, докато не довършите всичко. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и към кого да се обърнете за помощ, а първите успехи няма да закъснеят. Вероятни са неочаквани подаръци или парични постъпления.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви интересен ден. Със сигурност ще донесе нови предизвикателства, с които ще се заемете с ентусиазъм. Успехът няма да закъснее. Не само ще се справите със собствените си дела, но и ще помогнете на тези, които се намират в трудна ситуация. Вечерта отделете за само за себе си.

БЛИЗНАЦИ

Струва си да се възползвате от подкрепата на звездите и да се заемете с по-сериозните и важни задачи. Няма да се налага да се справяте сами  с тях. Около вас ще има хора, които са готови да ви помогнат по всяко време. Обърнете внимание на интересните идеи, които ще ви дойдат в средата на деня.

РАК

Началото на деня може да бъде истинско предизвикателство. Ще бъдете завладяни от противоречиви чувства в този момент и няма да е възможно да възстановите душевния баланс веднага. Освен това не винаги ще разбирате намеренията на другите и поради това може да възникнат дребни недоразумения.

ЛЪВ

Не се поддавайте на провокации. Днес ще бъде доста трудно да запазите спокойствие, особено за тези от вас, които са много чувствителни към критика. Отношенията с другите не винаги ще бъдат гладки и понякога може да изглежда, че околните умишлено се опитват да ви извадят от равновесие.

ДЕВА

Може да започнете деня с решаване на някои ежедневни проблеми. Справянето с тях няма да е трудно и няма да отнеме много време. Вероятни са непланирани разходи, но едва ли ще са значителни и със сигурност няма да са напразни. Възможно е начало на приятелство или романтична история.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще бъде успешно. Денят подходящ е за поемане на нови предизвикателства. Веднага ще разберете как може да се справите с тях и няма да губите времето си. Малко вероятно е да се придържате към старите планове. Ще е да се наложи да импровизирате и да измислите нещо в движение.

СКОРПИОН

Не всичко ще върви добре в началото на деня. Възможни са дребни недоразумения и злощастни стечения на обстоятелствата, поради което ще се наложи да отложите планирани дейности, което малко ще ви изнерви. Възможни са дребни битови разногласия.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня няма ви ясно с какво да се захванете първо. Възможно е няколко малки проблема, едновременно да изискват решения и едва ли някой ще ви помогне да се справите с тях. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви подскаже откъде да започнете и колко лесно да постигнете желания резултат.

КОЗИРОГ

По-добре е да не взимате важни решения в началото на деня. Емоционалният фон може да е доста напрегнат, което ще ви затруднява да оцените правилно ситуацията и да разберете как най-добре да постъпвате. Не трябва да бързате и да действате импулсивно. Скоро ще всичко ще стане по-ясно и ще се почувствате много по-уверени и спокойни.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще подходящ за довършване на започнатите дела. Ще успеете да свършите страхотна работа. Ще се чувствате уверени и може да се заемете с нещо трудно и важно. Скоро ще разберете как да постигнете желания резултат. Няма да се налага да полагате много усилия и едва ли ще имате нужда от чужда помощ.

РИБИ

Денят може да бъде доста объркващ. Постоянно ще възникват нови проблеми и едва ли ще можете да се концентрирате върху само едно нещо. Едновременно ще трябва да се заемете с няколко задачи. Няма да завършите всичко, което започнете. Но не се притеснявайте, скоро ще може да ги приключите.

Източник: Марица

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай