Хороскоп: Девите намират нов източник на доходи, везните са пълни с енергия

Ако ваши приятели ви помолят за помощ, не им отказвайте

Хороскоп: Девите намират нов източник на доходи, везните са пълни с енергия | StandartNews.com

Овен

Имате шансове да осъществите целите си. Времето е подходящо за утвърждаване на предприети планове, за поемане на инициатива и търсене на партньорства или за разширяване на дейността. Носете седеф, тъй като намалява стреса и тревогата, действа успокояващо!  

Телец

Опитайте се да контролирате емоциите си, защото са възможни не само конфликти, но и финансови загуби! Не действайте импулсивно, а внимателно си определяйте целите и начините за изпълнението им! За всяка болка днес се дава и енергия за изцеление.

Близнаци

Денят ще бъде успешен за тези, които обичат да рискуват. Това, което сте замислили, ще се реализира, но с цената на много усилия. Бъдете отворени и позитивни! В този ден може да срещнете непоправими романтици или безсрамни любовници.

Рак

Предстоят важни разговори, които ще минат безпроблемно. Денят е прекрасен и за влюбените. Желанията им ще се изпълнят така, както са очаквали.

Лъв

Не отлагайте срещи! Ако се вслушате в мнението на своите партньори, успехите, които ще постигнете при преговорите, ще ви зарадват. Връзката ви с любимия обаче може да забуксува. Нужни са компромиси, но отложете важните разговори, за да не объркате съвсем нещата!

Дева

Може неочаквано да си намерите нов източник за доходи. Има обаче и риск да се окаже, че сте жертва на измама.  Хипертониците да внимават! Следете кръвното си налягане!

Везни

Налага се да удвоите усилията си, за да си изпълните това, което е планирано. Дава ви се достатъчно енергия, за да се справите. Може да флиртувате, но не изяснявайте отношенията си!

Скорпион

Може да си купите нов имот или да направите ремонт в дома си. Възможни са обаче и болки в стомаха. Затова бъдете внимателни с храната и не яжте пикантни ястия!

Стрелец

Може да се захванете с тези задачи, които не търпят отлагане и спокойно да ги изпълните. Денят е благоприятен за медитация и отваряне на всички чакри, за съзерцание и самопознание.

Козирог

Бъдете адаптивни! За да имате успех, вероятно ще се наложи да преразгледате плановете си и да ги промените. Може би ще се чувствате недоволни от себе си или от това, което ви заобикаля, но не бързайте да обвинявате за това околните! Физическите натоварвания ще ви се отразят добре.

Водолей

Може да откриете нови източници на доходи, да купите недвижим имот или нова кола. Денят е добър и за обучение. Лесно ще общувате и ще усвоявате знания. Можете да подготвяте документи, да сключвате сделки. Ако ваши приятели ви помолят за помощ, не им отказвайте!

Риби

Внимавайте с парите! Не е подходящо време за инвестиции и за бизнес. Вероятността да загубите е голяма. Това е един от най-добрите дни за гладуване, за пречистване на организма.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай