Хари обърна плочата! Взима светкавично решение

Какво са решили принцът и Меган

Хари обърна плочата! Взима светкавично решение | StandartNews.com

Според нов материал принц Хари е потърсил помощта на няколко бивши кралски помощници. Херцогът на Съсекс е направил извънредния си ход заради неудобната ситуация, в която е изпаднал.

Съпругът на Меган Маркъл, който скоро ще отпразнува 40-ия си рожден ден, не е на себе си от ужас и паника заради огромната каша, която е забъркал, и търси някакъв изход от безизходната ситуация. 

Хари не е успял да получи помощ от експерти в областта, намиращи се на в Новия свят, и именно заради това обръща поглед към родината си.

"Хари се отдръпва от всякакви холивудски публицисти и търси съвет от старите си приятели и съмишленици", се казва в една от тиражираните в лондонските издания информации.

„Явно се е обърнал към себе си, мислейки си: "Трябва да направя нещо различно, защото това, което правя, явно не работи“. Накратко, той преосмисля начина си на работа."

Макар че Хари и съпругата му Меган Маркъл засега не търсят трайно завръщане в кралското лоно, според съобщенията те правят всичко възможно, за да заровят томахавката с кралските особи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай