Хари и Меган с решителен ход

Напоследък в мрежата често се появяват слухове, че двойката има проблеми в отношенията си

Хари и Меган с решителен ход | StandartNews.com

Меган Маркъл и принц Хари са решили по-често да излизат поотделно: това е част от техния план, който ще им помогне да се наложат не като двойка, а като личности. В същото време по-рано в мрежата се появиха слухове, че двамата имат проблеми в брака.

„Херцогът и херцогинята вече са успешни като индивидуалности, не само като двойка. Херцогът изглежда фокусиран върху своята патронажна работа, а херцогинята върху предприемаческия си път“, казва източник пред People, предаде БГНЕС.

Докато принц Хари отсъстваше на събития в Лондон, Меган Маркъл присъства на гала в Детската болница в Лос Анджелис. Както отбеляза експерт по езика на тялото в интервю с репортери, Меган Маркъл изглеждала „изгубена“ без съпруга си.

На събитието херцогинята на Съсекс се появи в червена рокля на Carolina Herrera, която вече носеше през 2021 г. на гала концерт в Ню Йорк по повод Деня на ветераните в САЩ. Много потребители критикуваха нейния образ: струваше им се, че рокля с толкова дълбоко деколте не е съвсем подходящо облекло за благотворителна вечер и среща с деца.

Напоследък в мрежата често се появяват слухове, че двойката има проблеми в отношенията си. Според запознати на принц Хари му дотегнало да търпи ограничения и контрол от страна на съпругата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай