Голямо щастие за бивша тв водеща. Изненада от Мария Илиева

Кои колеги я уважиха

Голямо щастие за бивша тв водеща. Изненада от Мария Илиева | StandartNews.com

Голямо щастие сполетя Биляна Гавазова, а кулминацията настъпи с появата на  Мария Илиева. 

На 43 години бившата водеща на bTV Биляна Гавазова се омъжи за бащата на детето си.

Огромна изненада направи й Мария Илиева.

Ето какво сподели Гавазова, пускайки видео как танцува с любимия си..

"Ако любовта имаше собствено име щеше да се казва Мария Илиева"

Толкова много обичам този глас, това голямо сърце и тази широка усмивка. Всеки път е празник за сетивата..:)
Неслучайно изборът ни за първи сватбен танц беше песента "Любов". Но ни най-малко очаквахме да чуем гласа на нашия 9-годишен Алек, който тайно беше репетирал с @maria_ilieva_official, за да ни изненада. И буквално спря дъха ни за миг.
Велик момент! На притихване.
Просто спряхме, за да чуем звука на най-голямата любов в нашия живот."


На сватбата присъстваха много от бившите лица на bTV, но много малко настоящи служители в медията. Бившата водеща на спортните новини Елена Яръмова бе с мъжа си Алекси Сокачев. Сегашната програмна шефка в БНТ Валя Гиздарска, която 12 години бе директор Актуални предавания в първата частна телевизия, също бе сред гостите. Липсваха обаче бившият екранен партньор на булката в сутрешния блок Златимир Йочев, както и някои от сегашните шефове.

Биляна Гавазова изненадващо напусна bTV преди две години, като първо бе в дълга отпуска. Тя може да се похвали с 11 години стаж в първата частна телевизия, припомня Hotnews.bg. След като си тръгна, Йочев води сам сутрешния блок известно време, а от мината година до него седна Мария Цънцарова. Гавазова пък направи собствена рекламна агенция. Съпруга си - бизнесмена Тодор Христов среща преди двадесетина години в родния Шумен при доста необичайни обстоятелства, на погребение на общ приятел. Не си обръщат кои знае какво внимание. В началото на 2014 г. се срещат отново и този в път любовта ги връхлита. В онзи период Биляна е наранена от току що преживяна раздяла и е твърде подозрителна към ухажванията на шуменеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай