Голямо признание от Криско! Ето как постигнал пълна трансформация

Криско вече се е окопитил и се наслаждава на участията си максимално, твърди той

Голямо признание от Криско! Ето как постигнал пълна трансформация | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

През първите години на своята кариера рапърът Кристиан Талев, известен с псевдонима Криско, винаги излиза да пее с очила. Толкова много се притеснявал от сцената. Това призна самият той в интервю за Нова телевизия.

„Нямам сериозен гаф на свой концерт. Пял съм с температура, но в момента, в който изляза на сцената всичко отминава”, добави изпълнителят.   

Криско вече се е окопитил и се наслаждава на участията си максимално, твърди той.

"Сега викам хората на сцената! Играем, пускаме майтапи, пълна трансформация! Преди го приемах по друг начин и се притеснявах, че един път ако сгафя всичко ще приключи", сподели той.

Оказва се самият той дори вече няколко пъти преживял най-лошия си кошмар и бил на косъм от това да не може да изпълнява на сцена. 39 градуса температура и отворена рана били най-трудните моменти на Криско за преживяване, но той ги преглътнал и успял да изпълнява.

Ала това не е единствената трансформация, която той преживял. Наскоро в интервю рапърът заяви, че поддържа стриктна здравословна диета, че задължително чете по две книги на месец, спортува и разпределя деня си по часове, за да има време за работа, самоусъвършенстване и семейство.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай