Голяма радост за Атанас Месечков

Щастлив празник в семейството на танцьора

Голяма радост за Атанас Месечков | StandartNews.com

Източник: Фейсбук

Танцьорът Атанас Месечков и половинката му Кремена отпразнуваха 8 години от сватбата си и 5 години от появата на сина им Давид.

По традиция тази годишнина се води тенекиена. С това твърде сиво название наричат 8-та годишнина от бракосъчетанието. И в потвърждение на това, че семейният живот се върти главно около кухнята и прозаичните неща от всекидневието, двамата съпрузи си подаряват лъскави домакински съдове. Взимат се лъскави предмети за кухня, припомня.

"8 години любов и 5 години Давид – какво по-красиво от двоен празник за нашето семейство на този ден! Преди време мечтаех за семейство, без да подозирам, че толкова скоро ще получа най-ценния дар, за който човек може да мечтае – голямо, щастливо семейство. Давид се роди точно на нашата годишнина, без да пита, и сякаш съдбата е решила всичко, защото името му означава "възлюбен".

Да се събуждаш всеки ден с армия от деца, които ти казват, че те обичат, е несравнимо щастие и привилегия. За моето HABIBI Kremena Mesechkova думите никога не стигат! Да намериш сродна душа, с която сте толкова близки, че се питате дали не сте едно цяло, е неописуемо. Пожелавам на нас – и на всички вас – дълъг път, изпълнен с пътешествия, радост, още повече любов и разбирателство. Празнувайте с нас и за нас в този ден. Вдигнете едно наздраве и нека моите пожелания станат и ваши сбъднати мечти", пише в социалните мрежи танцьорът. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай