Голям ден за Хари и Меган

Каква е причината

Голям ден за Хари и Меган | StandartNews.com

Малката принцеса на Меган Маркъл и принц Хари стана на 3. Херцогът и херцогинята на Съсекс ще отпразнуват третия рожден ден на дъщеря си, принцеса Лилибет, на 4 юни, но празненствата започнаха още преди рождения ден. Семейството празнува през уикенда с парти в дома им в Монтесито, Калифорния. Сред гостите били близки приятели на семейството, както и някои от приятелите на Лили, пише "Вести".

Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор е родена в Калифорния, след като принц Хари и Меган се оттеглиха от кралските си роли и се преместиха в родния щат на Меган в САЩ със сина си, принц Арчи, през 2020 г. Съобщението за раждането на Лилибет, споделено в Archewell, уебсайтът на фондацията каза, че тя е кръстена на семейния прякор на кралица Елизабет, докато второто ѝ име, Даяна, „е избрано в чест на нейната любима покойна баба, принцесата на Уелс“.

В съобщението за раждането новороденото се нарича Лили, прякор, който принц Хари и Меган продължават да наричат ​​дъщеря си.

Принц Хари и Меган отглеждат децата си извън светлината на прожекторите, откакто се оттеглиха от кралските си роли, и светът за първи път зърна Лилибет на празничната картичка на херцозите на Съсекс за 2021 г.

„Тази година, 2021 г.,посрещнахме нашата дъщеря Лилибет. Арчи ни направи „мама“ и „татко“, а Лили ни направи семейство“, казаха Хари и Меган в поздрава.

Принц Хари и Меган са споделяли сладки подробности за Лилибет през годините. Арчи навърши 5 години на 6 май и семейство Съсекс отпразнуваха рождения му ден скромно, преди принц Хари и Меган да започнат официалното си пътуване до Нигерия, което беше важно като първото им официално международно пътуване, след като се оттеглиха от кралските си роли.

Въпреки че принц Арчи и принцеса Лили не се включиха в обиколката, те бяха най-важните за принц Хари и Меган. По време на посещение в училище в Абуджа през първия си ден в Нигерия, херцогинята на Съсекс разкри, че „пеенето и танците“ са „любимите занимания“ на Лили. Меган каза също, че Арчи харесва строителството, докато децата показват своите роботизирани проекти в час по STEM. 

По-късно херцогинята на Съсекс описа децата си като „много бъбриви, сладки деца“, докато говори на събитие за лидерство на жените на 11 май.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай