Голата истина! Новата изгора на Дженифър Анистън

Актрисата си прави пластични операции

Голата истина!  Новата изгора на Дженифър Анистън | StandartNews.com

Дженифър Анистън има връзка с пластичен хирург, съобщава изданието "Radar Online". "Говори се, че има човек, по който Джен наистина е хлътнала. Това е една от основните причини тя да ходи на лекар, защото има шанса да го види. Джен е много мистериозна в това отношение", казва вътрешният човек на медията.

В същото време журналистите все още не са успели да разберат от кого точно се интересува актрисата. "Тя пътува до няколко различни места по Източното и Западното крайбрежие, така че е доста трудно да се определи точно кой е този човек. Но Джен даде да се разбере, че би искала да срещне мъж извън Холивуд". Анистън вече не иска да излиза с актьори, защото ги смята за "твърде егоистични".

Напоследък актрисата често е подозирана, че прибягва до пластични операции и други манипулации, свързани с външния ѝ вид. "Самата тя много се интересува от грижата за кожата, така че би било идеално да има човек, който е с кариера в областта на красотата и антиейджинга", добавя запознатият, цитиран от БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай