Годината на Плъха идва: 3 съвета на Глоба

Внимавайте какво правите в събота

Годината на Плъха идва: 3 съвета на Глоба | StandartNews.com

 

Посрещаме годината на Металния плъх на 25 януари. Новата година ще е годината на новото начало – нови възможности, любов и пари. Защото Плъхът е първият знак от цикъла в Китайския зодиак.

Годината на Металния плъх донесе нови сили и късмет за всеки знак. Всеки ще има възможност да разкрие своя талант, не само пред себе си. Годината ще е благодатна за тези, които се стремят към самоусъвършенстване. Тя е перфектното време за постигане на мечтани цели, но те трябва да бъдат планирани. Как?

Ето 3 съвета на известния астролог Павел Глоба:

Внимавайте какво правите в събота. Както посрещнете началото на тази година, така ще ви върши и през следващите 11 години от цикъла.

Бъдете активни. За всички, които са готови да си поставят амбициозни планове и да ги реализират, това ще е много плодородно време. Но не чакайте мигновен ефект.

Забравете за коварството. Ще бъдат неприятно изненадани всички, които използват отрицателните умения за „плъха” – излишна находчивост, коварност, водене на подмолни игра. Не си и помисляйте да се качвате на главите на хората. Може да имате само краткотраен успех.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай