Венелин Петков крачи към листата на Хр. Иванов

Стана ясно за кого са работили с Гена Трайкова в телевизията

Венелин Петков крачи към листата на Хр. Иванов | StandartNews.com

Гена Трайкова и Венелин Петков свалиха маските, след като слязоха от екран. И показаха за кого са работили, докато са били в bTV - за щурмовака Христо Иванов. Сега бодро крачат към листите на "Да, България" , пише "Уикенд".

Повече от месец след уволнението си бившият директор на новините в bTV продължава да е без работа, а главната редакторка е подала оставка, още след като разбрала, че той си тръгва, стана ясно преди дни. Засега никой от тях не знае по какъв начин ще се издържа занапред, защото все още нито една телевизия не ги е поискала. Според мълвата в медиината гилдия, Трайкова е кандидатствала за работа в Нова, но е била отхвърлена още в началото на акцията.

Според други слухове, дни преди да напусне шефското си място в bTV, Трайкова е била забелязана с Петков, но връзката им със сигурност отдавна не романтична. Венелин бил близък с Христо Иванов и не би било изненадващо, ако името му се появи в листите напролет. Говори се, че бившият новинар гледа към парламента, а сред кандидат депутатите щяла да бъде и бившата му колежка и изгора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай