Гала вдигна луд скандал в НОВА! Какво се случи

Имаше критики към екипа

Гала вдигна луд скандал в НОВА! Какво се случи | StandartNews.com

Наша известна тв водеща разкритикува сериозно своя екип.

Звездата на Нова телевизия Гала направи нещо като пробно издание на предстоящото ново предаване „Скрита самоличност”. Шоуто, което ще бъде водено от любимеца на зрителите Геро, тръгва съвсем скоро. От продукцията се очаква да стане новия тв хит и да помогне на Нова в конкуренцията ѝ с bTV.

За да бъде по-интересно и весело, Гала беше събрала в отбор куп звезди от „Като две капки вода” - Рафи, Кали, Иво Аръков, Стефан Илчев и Елена Атанасова. Най-впечатляващо беше появяването на Рафи, който явно още не можеше да се наспи след като беше водещ на наградите на БГ радио. Той беше хванат да си подремва в гримьорната.

Влизането на толкова звезди в студиото се оказа обаче голямо предисвикателство, още повече, че предаването се казва „На кафе”.

Изпълнителите от „Капките” бяха оставени „на сухо”. В относително ранния за тях час те явно имаха нужда от ободряване, но никой не им беше приготвил кафе. Някои от тях измрънкаха по този повод.

На Гала никак не ѝ стана приятно от това и директно в ефир критикува колегите си зад кадър, че се бавят. След това, докато течеше пробната игра на „Скрита самоличност”, асистнети притичаха няколко пъти, за да занесат кафета на гостите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай