Гала се прави на Меган Маркъл

Водещата следва разкрасителните процедури на херцогинята на Съсекс

Гала се прави на Меган Маркъл | StandartNews.com

Гала може и да наближава 54-ия си рожден ден, но годините въобще не й личат. Водещата на "На кафе" винаги е провокирала завист у връстничките си, а дори и у по-младите си колежки, заради външния си вид. Тя признава, че полага изключителни грижи, за да поддържа младежкия си вид и никога не е пазила в тайна, че е използвала ботокс. Но много от завистливите дами продължават да твърдят, че тя се е подлага и на по-сериозни процедури, на което тя вече не обръща внимание. Признава, че веднъж се е престрашила да пробва филъри, но не възнамерява да повтори процедурата.

View this post on Instagram

A post shared by GALA SECRETS (@galasecrets)

Гала сега е решила да разкрие тайните зад младежкия си вид. Заедно с дъщеря си Мари качват клипове в социалните мрежи, в които споделят разкрасителните процедури, които прилагат и дават съвети на последователите си. Един от любимите методи на дамите за поддържане на кожата е лифтинк масажът на лицето на Никола Джос - козметичката на звездите, чиито услуги са ползвали Меган Маркъл, Скарлет Йохансон и Марго Роби. В профила на козметичната си марка в Инстаграм Гала показва в детайли как всеки да си направи масажа, но изтъква, че красотата й се дължи на други факотри - диета, качествени продукти за кожа и постоянство.

"Имам цял шкаф с хранителни добавки", споделя водещата. Тя е убедена, че кожата трябва да се поддържа и отвътре. Приема колаген, който задължително трябва да е комбиниран с витамин Ц за доброто му и пълноценно усвояване. Пие още витамини и минерали. В менюто й винаги присъстват само здравословни продукти - бразилски орехи, ядкови млека, без добавена захар, варива, зеленчуци и други. "Овесените трици са много богати влакнини и фибри, които са водноразтворими, обират много неща в храносмилателния тракт и ги изхвърлят от организма", коментира Гала и препоръчва 2 лъжици овесени трици в чаша вода да се приемат на малки глътки по време на хранене. Водещата изтъква още, че дори и позата, в която спим има значение. Твърди, че най-добре е да се спи по гръб. 

Гала препоръчва за грижа за кожата маска с хума, картофеното нишесте, сребърна и розова вода. Добавя още пилинг със сода, смесена с малко кисело мляко, за да се предотврати претриване на кожата. За почистване от черни точки Гала посочи парната баня с билки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай