Лейди Гага и Джей Ло пеят за Джо Байдън

Певиците ще участват в церемонията по встъпването в длъжност на новоизбрания президент

Лейди Гага и Джей Ло пеят за Джо Байдън | StandartNews.com

Дженифър Лопес и Лейди Гага ще пеят на церемонията по встъпването в длъжност на новоизбрания президент Джо Байдън и новоизбрания вицепрезидент Камала Харис.

В телевизионното предаване, посветено на церемонията, ще се появят и актьорът и певец Джъстин Тимбърлейк, музикантът Бон Джоуви, актрисата и певица Деми Ловато. Ще участват също чернокож пожарникар от Джорджия, бивш младежки поет лауреат, католически свещеник, пастор от родния град на Байдън Уилмингтън. Лейди Гага ще изпее националния химн.

Очаква се, заедно с церемонията във Вашингтон, да бъдат излъчени и събития, свързани с инаугурацията в други градове на САЩ. Шоуто, озаглавено "Celebrating America", ще продължи час и половина, предаде БГНЕС.

Встъпването в длъжност на Байдън и новоизбрания вицепрезидент Камала Харис ще се състои на 20 януари на стълбите на Капитолия. По-рано, във връзка с пандемията, причинена от новия коронавирус, беше решено церемонията да се проведе във възможно най-кратък формат. Съобщено бе, че настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп не възнамерява да присъства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай