Гаджето на шеф Манчев по-богата от него

Ива Бека има успешен бизнес в сферата на рекламата

Гаджето на шеф Манчев по-богата от него | StandartNews.com

Личният живот на шеф Манчев продължава да буди горещ интерес особено, след като най-сетне той се престраши да качи обща снимка с новата си изгора, която е майката на гаджето на сина му.

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Manchev (@i.manchev)

Бизнесдамата Ива Бека и Манчев вече бяха на няколко романтични екскурзии и се твърди, че се запознали именно на пътешествие в баровския ски курорт Куршевел, където попаднали в обща компания и намерили много допирни точки. Но искрата между тях пламна чак няколко месеца по-късно и оттогава са неразделни. Твърди се, че Ива Бека има успешен бизнес в сферата на рекламата и дори е по-заможна от популярния шеф. 

Но към връзката си с привлекателната блондинка Манчев подходил резервирано, говори се из медиите. Все пак, през последните години той изживя две тежки разлъки. Първо се разведе с майката на двете си деца Марина, за да заживее с младата Цветомила, която също му роди син, но след това се раздели и с нея. Шефът твърди, че Цветомила предпочитала спокойния домашен начин на живот, а той бил по купоните. В това отношение кулинарният гуру и новата му възлюбена очевидно се разбират, тъй като бяха забелязани заедно за първи път именно на светско парти. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай