Гаджето на Джоли със сериозна стъпка

Романсът между актрисата и новия й приятел се задълбочава

Гаджето на Джоли със сериозна стъпка | StandartNews.com

Твърди се, че Анджелина Джоли и новият й любим Акала се сближили заради споделената си любов към историята.

В допълнение към това британската звезда може да се похвали и с огромен извор от знания, който осигурявал вдъхновението, от което Анджи се нуждаела в момента, за да реализира следващия си проект. Въпреки че актрисата и политическият активист и писател все още не са потвърдили дали имат връзка, източници на Daily Mail твърдят, че те "се виждат и излизат редовно".

Акала разказвал на Анджелина за колониалното минало на Великобритания и за видни чернокожи фигури в страната. Наред с историите си, той също така я запознал и със семейството си.

"Акала разказва на Анджелина много за британската история на тъмнокожите, тъй като тя търси нова и интересна история за следващия си филм", разказа запознат пред таблоида. "Той я запозна с историята на Келсо Кокрейн. Тя е запален историк, така че имаше много разговори помежду им за Олив Морис и Келсо." Източникът разкри също така, че Акала, чиято сестра е прочутата британска рапърка Ms. Dynamite, е запознал Анджелина със семейството и някои от най-доверените си приятели. "Те се виждат и излизат редовно и Акала харесва колко безстрашна и независима е тя. Запознаха се чрез благотворително начинание, което и двамата подкрепяха. Анджелина се интересува от неговия активизъм и обича музиката на сестра му", обясни още запознатият.

Тази информация идва на фона на писанията, че двойката се е затворила в лондонския хотел The Corinthia миналата седмица. "Анджелина и Акала тайно прекараха няколко нощи заедно в нейната хотелска стая", каза източник пред The ​​Sun, предава "Дир".

Джоли пристигнала в хотела през товарния отсек около 20:00 часа в сряда, преди Алкала да се присъедини към нея около 22:00 часа. "Двойката прекара два дни заедно в хотела", сподели източник.

Говори се, че Анджелина се е сближила с британеца след горчивата й раздяла с бившия й съпруг Брад Пит. "Те споделят една и съща страст, когато става въпрос за социални и хуманитарни каузи", каза източник пред People миналата година. "Направиха няколко колаборации през годините, които се фокусираха върху глобални проблеми като правата на човека".

Миналия месец фенове се запитаха дали Анджелина и Акала са потвърдили връзката си в Instagram, когато той беше ясно видян на снимка, качена на страницата на нейната марка Atelier Jolie в социалните медии. Акала беше щракнат на събитието, като кадри на носителката на "Оскар" също се появиха в същата качена фотогалерия.

Дни преди това той я подкрепи на премиерата на новия й филм "Мария" на 62-я филмов фестивал в Ню Йорк. Фотографи уловиха мил момент от събитието, в който Акала и синът на актрисата Пакс се прегръщат.

Слуховете, че Джоли и британеца са двойка, се появиха, когато той се присъедини към нея и дъщерите й Захара и Шайло на литературния фестивал Calabash в Ямайка през май 2023 г. Очевидец сподели тогава, че през цялото време той ги пазел и обгрижвал.

Акала, роден като Кингсли Джеймс Маклийн Дейли, започва професионалното си развитие като рапър, преди да се насочи към политически активизъм, подкрепяйки Джеръми Корбин на изборите в Обединеното кралство през 2017 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай