Фурор в Китай! Ергенът Виктор смая всички

Той получава внимание, на което никога не се е надявал

Фурор в Китай! Ергенът Виктор смая всички | StandartNews.com

Виктор Стоянов, който доби популярност като първия ерген в България, а съвсем наскоро беше и сред любимците в танцувалното шоу „Dancing Stars“, се завърна от Китай със сертификат за нова федерация.

Там той се обучава как се провеждат и оценяват състезания с драконови лодки. Следващото Световно първенство в тази дисциплина у нас ще бъде през 2025 г.

„Всички се сертифицирахме успешно“, сподели Виктор в предаването „Преди обед“ по bTV.

По време на обучението си в Китай, се налага Виктор да смени хотела, в който е отседнал. Известността му е стигнала дори на толкова много километри отвъд България. Във фоайето на едната от сградите го причакват голяма група от хора с микрофони и камери.

„Няма да повярвате, както не повярвах и аз, но и там имам фенове“, сподели Виктор.

Ергенът от първи сезон на романтичното риалити отива за пръв път в Китай, още когато е на 17 години. Престоят му там този път обаче е различен. Той получава внимание, на което никога не се е надявал.

Китайците убеждават Виктор, че би станал успешен инфлуенсър в тяхната страна. Интервюиращите се интересуват от мнението на Ергенът за Китай и дали би препоръчал града, в който се намира в рамките на двуседмичното си обучение.

Идеята за пътуването на групата до Китай е да изкара сертификати за създаването на федерация за състезания с драконови лодки, която към настоящия момент вече е факт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай