Фики прави дует с Момчил на Дони

Той открадна самоличността ми, казва мъжът на Нети

Фики прави дует с Момчил на Дони | StandartNews.com

Дони се включи в новия епизод на "Като две капки вода", за да се оплаче от Фики Стораро. След като поп фолк изпълнителят в първия лайв на шоуто се преобрази брилянтно в половинката на Нети, Дони вече е останал без работа.

ВИЖ ОЩЕ: Рафи изби рибата като Бритни Спиърс в "Капките"

"Бих искал да ви споделя, че откакто Фики ме имитира, животът ми доста се промени. Нети иска да си пусна дълга коса, да напълнея със 60 килограма, да се занимавам с фитнес. Участията ми абсолютно секнаха, защото Фики е научил и останалите ми песни и обикаля с тях. От "Фондацията" не ми обръщат никакво внимание, защото той се е научил да свири на всички инструменти, на които аз свиря. Фики дори се събира с Момчил - ще правят дует. "Секс, наркотици и рокендрол" не ми вдигат телефона. Коцето Калки е решил, че ще прави духовен дует с Фики. Той ми открадна самоличността. Сега нито съм сам, нито съм личен. Май е време да отида в колибката на Рачков", гласи хумористичното изявление на Дони, който реално е останал силно впечатлен от Фики и му се е обадил да го поздрави след триумфа му на старта.

В днешния епизод Фики отново изби рибата с превъплъщението си в британската актриса и певица Шърли Беси с песента й Big Spender. Журито единодушно одобри изпълнението му, а след като в предишния лайф изправи на крака Маги Халваджиян, този път Хилда Казасян уважи Стораро младши, като скочи от стола си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай