Фики каза дали пак ще става баща

Певецът опроверга слуховете за втората бременност на жена си

Фики каза дали пак ще става баща | StandartNews.com

Фики опроверга слуховете, че отново ще става баща. "Много бих се радвал, но все още нямаме този късмет. Надявам се в най-скоро време да се случи, защото много обичам децата и бих искал да имам много", сподели Фики в ефира на Нова.

Певецът би се радвал единственото му момче Тони също да се включи в семейната професия, но в никакъв случай няма да го пришпорва в това. "Вкъщи постоянно слушаме музика, имам много инструменти, на които свирим с голямо удоволствие. Синът ми може би усеща любовта ни към музиката и може би също ще тръгне в тази посока. Но ще си реши сам".

Фики няма търпение пандемията да приключи,за да се върне на сцената при феновете си: "Надявам се кризата скоро да отмине и да мога не само да пея, но и да се прегръщам с хората".

Най-новото парче на звездата "Не ти прощавам" вече е събрало над 3 милиона гледания онлайн. "Аз съм от хората, които прощават. За да ти се случват хубави неща с даден човек, трябва да простиш. Всички хора правим грешки. Едно от нещата, които по-трудно бих простил, е лъжата. Животът е кратък и трябва да се обичаме и да се усмихваме по-често", коментира певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай