Феновете скърбят! Отиде си звезда от "Хавай 5-0"

На 56-годишна възраст е починал актьорът Тейлър Уили

Феновете скърбят! Отиде си звезда от "Хавай 5-0" | StandartNews.com

На 56-годишна възраст е починал актьорът Тейлър Уили. Звездата от сериала "Хавай 5-0", "Магнум" и бивш борец по сумо е бил открит мъртъв, предаде KITV News.

Причината за смъртта все още не е установена. Фенове на Уили са съкрушени и изказват съболезнования в социалните мрежи. През по-голямата част от живота си Тейлър не е споделял много за себе си в публичното пространство, но хората, с които е работил го описват като "Нежният гигант".

Колегата му Петър М. Ленков разкри в социалната мрежа Instagram, че скърби от новините. Дава обещание да разкрие повече информация по въпроса, когато се чувства по-добре и е готов да говори за трагичната случка.

Сестрата на Тейлър Уили - Алиса, сподели видео в социалните мрежи, където Тейлър играе различни семейни игри със семейството си.

Алиса е споделила, че тъжи и празнува живота на своя брат и чичо на децата и по начина, по който той самият би искал. Фен страницата на сериала "Магнум" официално съобщи на феновете, че актьорът е починал, изразявайки своите съболезнования. Силното му присъствие на телевизионния екран, отличаващо се с топлина и чувство за хумор ще липсва както на феновете, така и на най-близките му.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай