Фънки с признание за Халваджиян

Преди финала на "Капките"

Фънки с признание за Халваджиян | StandartNews.com

Часове преди грандиозния финал на сезон 12 на „Като две капки вода“ дългогодишният член на журито Фънки разказа повече за оценките си в любимото шоу за имитации.

Какво направи Геро за финала на "Капките"

„В „Капките“ аз си казвам мнението за нещата такова, каквото е. Това е моето виждане. Гледам на изпълненията като музикант и не мога да тръгна срещу себе си. Съжалявам! Мисля, че шоуто се получава много гот. Участниците израсват пред очите ни – много приятно е! Очаквам да има бомбастичен финал на 13 май. Харесва ми, че този сезон беше много разнообразен, а участниците подходиха много сериозно към задачите. Когато опитвах да кривват, хапех си се връщаха в правия път“, разказа в ефира на Нова Фънки, но категорично отрече да е привилегировал по какъвто и да е било начин поп фолка заради приятелството си с Константин.

Зомбори призна! Бъдещето му след "Капките"

„Да вземем например Мария. Тя беше толкова трудолюбива, раздаваше се и подхождаше много сериозно към образите си. Какво да кажа, че не става ли? Аз съм реалист – не разделям жанровете. Или можеш да пееш или не можеш!“

Допълва, че продуцентите на шоуто са деликатни и тактични хора, които винаги са го подкрепяли.

Фънки споделя, че се подготвя предварително преди всяко предаване. „Когато отида, искам да бъда готов. Гледал съм всеки от клиповете поне по 4 пъти, за да видя акцентите и може затова да съм така критичен. Информиран съм и знам какво да гледам и търся. Шоуто е невероятно и затова има такъв рейтинг!"

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай