Ева Веселинова напуска "На Кафе"?

Още не се знае къде и какво ми предстои, пише блондинката

Ева Веселинова напуска "На Кафе"? | StandartNews.com

Ева Веселинова изглежда, че повече няма да се завърне в ефира на "На кафе". След серия от сериозни скандали на живо, блондинката като че ли намекна, че напуска сутрешния блок.

"Август ще се отдам на почивка, а от септември... Още не се знае къде и какво ми предстои. Успешна седмица, приятели!", написа красавицата в Инстаграм. Бившата репортерка на "Господари на ефира" постна и трогателно обръщение към зрителите във Фейсбук.

"Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Правих всичко с много любов и надежда, че островът на доброто настроение, който се опитвахме да създаваме, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в "На кафе". Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща, а те са много  Благодаря и на всички вас за подкрепата през тази година и за хилядите съобщения, които ми изпращахте. Да имате много хубаво лято! И да не забравяте да се усмихвате, защото накрая само това ни остава като спомен. Колеги, благодаря ви!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай