Ева Мендес иска да е злодей на Дисни

След няколкогодишна пауза, актрисата е готова да се върне на работа

Ева Мендес иска да е злодей на Дисни | StandartNews.com

Ева Мендес разкри, че е готова за завръщането си на големия екран. Актрисата сложи на пауза холивудската си кариера, за да роди две прекрасни дъщери на Райън Гослинг. Последната й роля беше през 2014-а в „Изгубената река“. Сега красавицата иска да продължи кариерата си и сподели в интервю, че има желание да играе злодей в някой бъдещ филм на Дисни.

„Актьорската игра е моята страст, винаги ще обичам седмото изкуство. Искам хората от Дисни да знаят, че съм на тяхно разположение. Падам си по лошите, те са забавни герои“, коментира Мендес.

Ева допълва, че би се радвала да снима и продължение на хита от 2005-а с Уил Смит „Хитч“, който празнува 15-а си годишнина.

„Не мога да повярвам, че измина толкова много време. Знаете ли, време е за „Хитч 2“. Уил, хайде да се залавяме, чакам те“, възкликва Мендес.

Актрисата дори измисли сценария за продължението: „Тъй като Хитч работи в сферата на онлайн общуването, ще бъде интересно да го видим как би се справил в днешния свят, в който сайтовете за запознанства са толкова разпоространени. Какво би направил? Дали ще остане без работа?“

Актрисата обаче признава, че вече не би участвала във филми като тези, с които се прочу – в някои от тях имаше доста секс и насилие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай