Ето ги новите предпочитани дестицаии в Европа

Вниманието е насочено към градове от Източна Европа до Средиземноморието

Ето ги новите предпочитани дестицаии в Европа | StandartNews.com

След силен летен туристически сезон, дойде времето за откриването на най-добрия и приятелски град за кратка почивка, пише изданието Timeout. Европа със сигурност се опитва да се възстанови от свръхтуризма, а след серията от протести, изборът на място за бърза почивка, може да се превърне в изпитание. Туристите се превърнаха в една особена напаст и вече има много по-малки места, където местните ще посрещнат всички и по някакъв мистичен начин се справят с шума, замърсяването и настаняването.

Подобни места все още съществуват според наградите на Conde Nast. Вниманието е насочено към градове от Източна Европа до Средиземноморието. Победител в това класиране е Стокхолм, който печели с резултат от 94.07 точки. Шведите продължават да се представят като най-добри домакини. На второ място се нарежда Будапеща с резултат от 91.88 точки, което е изненадващо, след като повечето туристи изразиха честно и разочароващо мнение относно предлаганите атракции. Будапеща спечели и наградата за най-скучен град в Европа. На трето място, изненадващо, се нарежда Валенсия с 91 точки. Очевидно градът няма много проблеми с прекомерния човешки поток през лятото. Цялата класация изглежда така:

1. Стокхолм

2. Будапеща

3. Валенсия

4. Виена

5. Берлин

6. Палма

7. Копенхаген

8. Лисабон

9. Милано

10. Неапол

Стокхолм определено печели наградата на Европа, но можем да открием, че е малко по-далече от световния първенец. Най-приятелският град за туристи е Сингапур, който получава 94.84 точки от гласуването. Оценката му остава висока и от страна на чистота, кухня, както и достатъчно атракции.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ZacharyPew
преди 3 часа

Модные советы по созданию превосходных образов на любой день. Статьи стилистов, события, все дропы и мероприятия. https://urban-moda.ru/all/749-za-chto-my-lyubim-brend-coach-ikona-amerikanskogo-stilya-i-masterstva/

Откажи