Емилия Кларк показа новата светлина в живота си

Той е центърът на вниманието ми, заяви актрисата

Емилия Кларк показа новата светлина в живота си | StandartNews.com

Звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк играе Майката на драконите в култовия сериал на HBO, но сега тя ще отглежда малко по-малко животинче. Актрисата сподели с 27-те си милиона последователи в Инстаграм, че си е взела куче, на което изцяло ще се посвети.

Кларк написа: „Тед е най-сладкото същество на планетата. Той е новата светлина в живота ми и центърът на вниманието ми. Ще трябва да се сбогувам със съня си, килимите и пантофите. Пригответе се да ви залея с негови снимки“.

Актрисата обеща на последователтие си много кадри на новия си домашен любимец, но призна, че тя самата не следи публикациите на другите хора в социалната мрежа: „Не отделям време да се ровя из чуждите профили, защото не мисля, че е полезно. Много хора анализират прекалено снимките на знаменитостите, които следват и си мислят: „Тази изглежда по-добре от мен, този е в по-добра форма.“ Важно е човек да осъзнае какво го прави щастлив и да се посвети на това. Самочувствието ми се вдигна, откакто спрях да обръщам внимание на другите и така разбрах много неща за себе си.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай