Елтън: Джордж Майкъл ми каза да си гледам работата

Звездите не винаги са били приятели

Елтън: Джордж Майкъл ми каза да си гледам работата | StandartNews.com

Сър Елтън Джон разкри за най-сериозната си кавга с покойния Джордж Майкъл. Причината за драмата била употребата на наркотици. Елтън разказва в автобиографията си „Мe: Elton John“, че се опитал да помогне на своя приятел и го карал да отиде на рехабилитация, но разговорът завършил с публични разправии.

„Наши общи приятели започнаха да ми звънят, за да се намеся. И аз вече се притеснявах, защото нещата не вървяха на добре. Но когато се опитах да го вразумя, Джордж не искаше да чуе и дума. Той дори написа отворено писмо за списание „Heat“, чрез което просто на дълго и на широко ми каза да си гледам работата“, споделя сър Джон.

Разбира се, Елтън много добре е знаел през какво минава приятелят му, защото той самият е извървял този път в миналото. Но Майкъл още повече се ядосал на Джон, след като Елтън коментирал пред списанието състоянието му, дори критикувайки албума „Patience“. Това провокирало Майкъл да напише второ разгневено писмо.

„Елтън Джон разбира много малко от Джордж Майкъл – факт. Въпреки общественото мнение, през последните 10 години ние рядко сме общували, камо ли да обсъждаме личния ми живот. Елтън знае само, че не обичам да ходя на турнета, пуша прекалено много и че албумите ми все още имат навика да стават номер 1“, гласи писмото на Майкъл.

Сега Елтън изрази своето съжаление относно ситуацията: „Искаше ми се да не се бяхме карали. Но още повече ми се иска да беше жив. Аз обичах Джордж. Беше изключително талантлив и премина през различни неща в живота си, но беше най-милият, гальовен и щедър човек. Много ми липсва.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай