Елтън Джон проговаря за Елизабет Втора

В книгата си Елтън Джон разказва пикантни случки около познанството си с кралското семейство.

Елтън Джон проговаря за Елизабет Втора | StandartNews.com

Снимка: Getty Images

  • Официалната автобиография на Елтън Джон ще излезе на 15 октомври. В книгата той разказва пикантни случки около познанството си с кралското семейство.

„Аз“ – така се казва автобиографията на изпълнителя, който твърди, че в живота си неведнъж е ставал свидетел на шокиращи ситуации с Негово Кралско Височество. В разпространения предварително откъс се споменава, че кралица Елизабет Втора шамаросала племенника си – виконт Линли – по време на парти.

Кралицата помолила младежа да наглежда сестра си – лейди Сара Армстронг-Джоунс, която по онова време била потисната. 72-годишният Елтън Джон пише, че виконтът отказал и кралицата му ударила лек шамар пред гостите на празненството. Думите, съпровождащи плесника, били: „Не-пляс-спори-пляс-с-пляс-мен-пляс-Аз-пляс-съм-пляс-КРАЛИЦАТА!“

Освен за Елизабет Втора, музикантът разказва още и за принцеса Даяна, която според него била истинска сладкодумница и превъзходна компания.

Не на последно място в историята на отношенията между кралското семейство и Елтън Джон стои и приятелството му с принц Хари. Певецът участва в благотворителния концерт против ХИВ на принца, а през май миналата година пя на сватбата на херцога и херцогинята, напомня Edna.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай