Елизабет II харчи по 40 бона за служебни армагани

Кралицата тази Коледа няма да организира парти за служителите

Елизабет II харчи по 40 бона за служебни армагани | StandartNews.com

Елизабет II по традиция харчи 40 000 долара, за да зарадва многобройните си служители с подаръци по Коледа. Нейно величество винаги досега е поднасяла изненадите в имението Сандрингам, но тази година протоколът е друг заради пандемията. Владетелката и мъжът й ще останат в Уиндзор, а с тях и верните им служители, които ще трябва да пренебрегнат семействата си.  Парти, естествено, няма да има, а владетелката ще праща армаганите по куриер. 

В многобройната кралска фамилия ритуалът по Коледа, естествено, е издържан в различен стил – синьокръвните особи си разменят дребни, но забавни подаръци, които звучат като мили закачки. Но поне официално монарсите няма как да се съберат на голямо парти – на Острова разрешават не повече от три семейства на трапезата. А Елизабет има четири деца и осем внуци, шест от които вече имат свое домочадие, без което не биха зарязали точно по Коледа.

Принц Чарлз и съпругата му Камила Паркър-Боулс ще бъдат в имението си в Глостър. Кейт и принц Уилям пък ще вдигат тостове при семейство Мидълтън, където тъщата и тъстът на бъдещия крал, Карол и Майкъл, влизат в ролята на домакини. Те са особено щастливи, след като тези дни се разчу, че Пипа, сестрата на Кейт, е бременна. 

Принц Хари и Меган Маркъл няма да се връщат във Великобритания – те остават в дома си в Монтесито, Калифорния, заедно с майката на бившата актриса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай