Екстрасенс вижда второ момче за Хари и Меган

Кралската снаха е главата на семейството, категоричен е представителят на африканско племе магьосници

Екстрасенс вижда второ момче за Хари и Меган | StandartNews.com

Хари и Меган Маркъл ще имат второ момче, прогнозира Мастер Хахан – екстрасенс и представител на африканско племе от магьосници. Според него бракът между принца и бившата актриса ще бъде стабилен и продължителен, защото те са обединени в личните си мераци и страдания.

„Хари е свикнал да получава почести, но сега ще му се наложи да стъпи на земята. Но това няма да го откаже от Меган, защото евентуален развод би го провалил завинаги. В тяхното семейство цари пълен патриархат – Маркъл е главата, той – изпълнителят. Това вече не учудва никого. В династията на Елизабет II винаги е било така“, коментира Мастер Хахан.

Междувременно от „Us Weekly“ предадоха, че Хари бил изключително доволен от новия си живот в Канада. Неотдавна източници разкриха, че Меган категорично е заявила, че не съжалява за решението си да се оттегли от монархията и изглежда, че принцът е на същото мнение.

„Той е много по-щастлив във Ванкувър и е много по-спокоен. За сега не съжалява за нищо. Приоритетът му е да защити семейството си и е радостен, че се справя със задачата“, разкри анонимен говорител пред изданието.

Но се оказва, че принцът и Маркъл всекидневно провокират бурни емоции в Бъкингамския дворец, въпреки че са на хиляди километри от него. Херцозите на Съсекс за пореден път разгневиха кралските съветници, които ги обвиниха, че са се отнесли неблагодарно към Двора и че постъпката им да напуснат монархията е истински нож в гърба за Елизабет II.

„Семейството направи всичко възможно да угоди на прищявките им – ожениха се както искаха, получиха дома, офиса, парите, екипа и длъжностите, които искаха и всички ги подкрепяха безрезервно. От какво повече биха имали нужда? Те постъпиха адски несправедливо към кралицата, която въобще не заслужава подобно отношение. Семейството прие, че Хари и Меган искат да подходят различно и е готово да им помогне, а те се държат непростимо“, заяви анонимен помощник от Двора.

Твърди се, че въпреки опита да се спазва добрия тон и Хари и жена му да бъдат подкрепяни като любими, макар и глезени деца, Елизабет II и останалите членове на монархията са изключително разстроени от развитието на събитията. Кралски съветници са убедени, че херцозите са взели решението си самосиндикално и не са обсъдили намеренията си с никой друг от семейството. Източник от Двора разкри за „Daily Mail“, че Хари и Меган планирали тайно бягството си, докато били в Канада по време на коледната си ваканция. Съпрузите дори възнамерявали да пуснат собствен уебсайт, независим от кралската мрежа, и не споделили плановете си с пиар отдела си в Англия.

„Всички са шокирани, разочаровани и тъжни от случилото се. Невероятно е колко подло постъпиха. Хари и Меган си мислят, че целият свят е срещу тях и подправят фактите, като изкарват моанрхията лоша, което е пълна глупост. А защо всичко това трябва да става пред очите на света, само те знаят. Но нямат истинска представа как ще станат финансово независими“, заяви втори съветник от Бъкингам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай