Експерт в протокола: Меган лъже

Кейт никога не е обръщала гръб на Маркъл, твърди Кристен Мейнцер

Експерт в протокола: Меган лъже | StandartNews.com

Анализите на публикуваните в британските медии фрагменти от книгата за Хари и Меган „В търсене на свободата“ продължават на пълни обороти. Най-коментирани са онези цитати, в които принцът и жена му се жалват от враждебното поведение на Уилям и Кейт. Авторите на биографията Омид Скоби и Каролин Дюран директно обвиняват бъдещата кралица, че „не е приела Меган достатъчно топло и гостоприемно и дори е избягвала да разговаря с нея“. Представител на Мидълтън отрече тази версия пред “The Mail on Sunday”. Ето и коментарът на експерта Кристен Мейнцер, който се базира върху няколко снимки, предоставени от Кейт. На тях се вижда, че двете двойки са заедно на празниците, както и на официални и неофициални събития.

Някои от фотосите са от Анмър хол, където Уилям, Кейт и децата им се забавляват с Хари и Меган. Един от кадрите е от пролетта на 2019-а – на него Кейт е прегърнала вече много бременната Меган пред огромна тълпа в Уестминстърското абатство. Двете си шепнат нещо на ухото и се усмихват една на друга. На снимка от турнира Уимбълдън снахите на Чарлз отново са рамо до рамо и си говорят съвсем по роднински.

„Те се радват на компанията си. В поведението им няма нищо негативно. Така че написаното в книгата за тяхната вражда е лъжа“, категорична е Мейнцер, изтъквайки противоречието между запечатаното на снимките и тиражираното в бъдещия бестелър „В търсене на свободата“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай