Една зодия ще види бялата лястовица, друга да се пази от клюки

Вижте хороскопа си за 26 август 2021 г.

Една зодия ще види бялата лястовица, друга да се пази от клюки | StandartNews.com

Днес е особен ден за всички зодии. Една от тях трябва да е отворена за нови неща – ще види бялата лястовица или най-малкото ще се сблъска с куп изненади. Друго от зодиите обаче ще е обект на клюки. Тя те трябва да дава ухо на тях обаче, защото това буквално ще й стъжни живота. Какво вещаят звездите днес – вижте дневния хороскоп, представен от „Факти.бг”

ОВЕН - Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу вас. Май повече ви вълнува как ще постигнете целите си. Независимо от всичко, имате сериозни планове, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората около вас с поведението си.

ТЕЛЕЦ - Днес ще имате доста проблеми за разрешаване, но в крайна сметка това са неща, с които трябва да се преборите в самите себе си. Потърсете проблема някъде в собственото си съзнание, без да се гневите.

БЛИЗНАЦИ - Ден, в който може да видите бялата лястовица или пък да ви се случи нещо друго необичайно. Не ограничавайте съзнанието си, ако искате да видите света по нов начин. И бъдете готови за изненади.

РАК - Някога Стефан Цанев беше написал 'носете си новите дрехи'. Направете го днес. Не чакайте специален повод, не чакайте Бог знае какво, живейте днес, бъдете сега, дишайте с пълни гърди, Вие сте живот!

ЛЪВ - Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произтичащите събития, но се опитайте да влезете в крак. Ще трябва да поемете нови отговорности на плещите си.

ДЕВА - Май доста хора не могат да се справят без помощта ви. Направете си стройна организация за действие, за да успеете да “огреете” навсякъде.

ВЕЗНИ - Възползвайте се от пропуснатите възможности, кога ако не сега и кой, ако не ти. Правете нещата, не се спотайвайте, така и хората ще ви забележат.

СКОРПИОН - Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, ако не всичко става според вашите планове, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

СТРЕЛЕЦ - Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се струва, че целият свят се опитва да ви впрегне в работа и да ви използва. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, но не и груби. Правете нещата както трябва, пък да става каквото ще.

КОЗИРОГ - Днес ще имате доста проблеми за разрешаване, но в крайна сметка това са неща, с които трябва да се преборите в самите себе си. Потърсете проблема някъде в собственото си съзнание, без да се гневите.

ВОДОЛЕЙ - Малко по-подозрителни сте към хората около вас и ще ви е трудно да простите, дори и на колене да ви паднат. Не е лошо да проявите малко повече благородство и да помислите дали пък да не дадете още един шанс.

РИБИ - Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие с черногледството си. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте положително на нещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай