Джуди Денч: ТикТок спаси живота ми

Актрисата е притеснена за бъдещето на театрите

Джуди Денч: ТикТок спаси живота ми | StandartNews.com

Джуди Денч изненадващо разкри, че видео платформата ТикТок е спасила живота й по време на пандемията. Великата актриса направи признанието в ефира на Channel 4 News.

„В тези времена човек се събужда и не знае кой ден, седмица или дори месец е. После се пита какво да прави и изведнъж започва да се чуди, дали въобще има с какво да се занимава. Този сайт беше моето спасение“, разказва 85-годишната носителка на „Оскар“.

Актрисата изрази притесненията си за бъдещето на театрите във Великобритания.

„Дали въобще ще отворят отново скоро? Най-вероятно няма да се случи до края на живота ми, защото не виждам как ще се съвземем от този удар. Чувството е изключително депресиращо. Не казвам, че те трябва да се приоритизират пред други институции, а просто, че всичко това ще окаже силно влияние на всички ни“, коментира Денч.

По време на карантината на Острова Джуди започна да се появява в клипчетата на внука си Сам в ТикТок. До този момент актрисата и младежа се снимаха поотделно в домовете си, спазвайки наредбите за безопасност. Едва тези дни семейството успя да се събере и да направи общ запис, след като Бо Джо облекчи ограниченията. Джуди, дъщеря й Финти и Сам зарадваха последователите си с кратък танцов номер в задния им двор.

@sam.williams1

When Bojo let’s you film a family TikTok ##fyp ##fy ##foryou ##mother ##grandmother ##viral ##dance @finty.williams1

♬ Laxed (Siren Beat) - Jawsh 685

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай