Джъстин Бийбър се завръща

Певецът обяви плановете си за 2020-а

Джъстин Бийбър се завръща | StandartNews.com

Джъстин Бийбър ще започне 2020-а подобаващо – с нова песен. Сингълът „Yummy“ дебютира на 3 януари. Парчето фигурира в следващия албум на певеца, чиято премиера все още няма дата. Анонимен източник обаче сподели пред „E!News“, че тавата е готова и скоро ще се появи: „Остават последните приготовления. Очаква се феновете да я получат още в началото на годината“. Но изненадите не спират до тук. Бийбър тръгва и на турне из американските стадиони – от 14 май до 26 септември, като ще мине и през родната си Канада. Той съобщи още, че ще заснеме обиколката за бъдеща документална поредица.

„Ние, хората, не сме перфектни. Стигнал съм до тук, благодарение на миналото ми и на грешките си. В момента съм точно там, където Бог ме иска. Новият албум ще е различен, защото самият аз вече съм различен. Нямам търпение да се върна в играта и да разкажа историята си. Това е любимият ми материал до момента“, заяви Бийбър в промоционален трейлър.

Последният албум на Джъстин „Purpose“ излезе през 2015-а, а последният му сингъл е от 2016-а. Оттогава певецът е участвал само в няколко колаборации с някои от най-звездните си колеги като Ед Шийрън и Били Айлиш. 2019-а той посвети главно на съпругата си Хейли Болдуин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай