Джоли: Преживяхме ужасни операции

Аджелина разкри семейни тайни пред „Тайм“

Джоли: Преживяхме ужасни операции | StandartNews.com

Анджелина Джоли разкри пред списание „Тайм“, че най-големите й дъщери наскоро са претърпели операции.

„Прекарах последните два месеца от една операционна в друга – първо с най-голямата ми дъщеря, след това по-малката й сестра премина през същото. И двете знаят, че споделям тази информация публично, защото уважавам личното им пространство. След семейна дискусия те подкрепиха решенеито ми да напиша всичко това. И двете са наясно, че преживяването на медицински предизвикателства и борбата за живот е нещо, с което трябва да се гордеят. В началото най-малката ми дъщеря гледаше какво правят медицинските сестри, след което се включи да им помага. Видях, че момичетата ми загърбиха всичко останало и се фокусираха изцяло върху себе си. Видях колко са щастливи, че могат да си помогнат и как смело превъзмогват страховете си“, гласи официалното изявление на звездата.

Джоли пояснява, че братята им, разбира се, също са оказали неотлъчна подкрепа, но пожела да се фокусира върху момичетата си по случай Деня на жената. Тя обърна внимание и на факта, че загрижеността е природна черта на нежния пол, но с това се и злоупотребява. Актрисата изтъкна, че именно поради тази причина е изключително важно да се опазят младите жени във всички общности.

Анонимен източник разкри пред „E!News“, че баща им Брад Пит също е бил неотлъчно до отрочетата си. Стана ясно и че именно операциите били „семейните задължения“ на Пит, заради които пропусна наградите БАФТА.

„Всички се събраха като семейство, за да покдрепят момичетата. Анджелина не напусна болницата нито за миг. Братята им и третата сестричка постоянно бяха в болницата, за да развеселят обстановката. Брад загърби Холивуд и изцяло се посвети на близките си“, споделя източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай