Джоли искала да става погребален агент

Топ 8 за странностите на Анджелина  

Джоли искала да става погребален агент | StandartNews.com

Анджелина Джоли е не само една от най-красивите жени в киноиндустрията, но със сигурност е една и от най-странните. Фобиите, комплексите и страховете на бившата мисис Пит като че ли нямат край. За първи път застава пред камерите на 6, за да партнира на баща си Джон Войт.

  1. Когато е на 9, умира дядо й, а бъдещата мега звезда обявява, че иска да организира погребението му, тъй като се кани да става погребален агент.
  2.  На 14  решава, че е прекалено дебела за модел и се отказва от добре започналата си кариера на котешката пътечка.
  3. Лелята на Анджелина умира на 61, а майка й на 56 - от рак на яйчниците. Именно тогава Джоли започва да разказва на близките си, че самата тя няма да доживее до 40. Тъкмо заради тези си опасения си прави генетични тестове, които показват, че носи BRCA1, провокатор на онкологични диагнози на яйчниците и гърдите. Както се знае, Анджелина се подложи на двойна мастектомия, за да избегне процентите на вероятност за заболяването – съответно 50 и 87.
  4.  Джоли няма никакви опасения за физическата си цялост, когато изпълнява сама повечето от каскадите си. Докато скача по полилеите в „Лара Крофт“, няколко пъти се наранява до кръв, но продължава.
  5.  Стреля като същинска майсторка на спорта – въпреки че го прави с лявата ръка. Пистолетите за филмите й се правят по специалн поръчка, за да й е удобно.   
  6.  Ако Никол Кидман се беше съгласила да изиграе мисис Смит, сега Брад Пит вероятно щеше все още да е щастливо женен за Дженифър Анистън. Но бившата съпруга на Том Круз решително отказва да влезе в кожата на героинята, която нон стоп стреля и се бие с мъжете, като официалната причина е „претоварен график“. Затова пък Джоли става Джейн и госпожа Пит.
  7.  Анджелина продължава да бъде хладна с баща си. Тя дори маха неговата фамилия от всичките си документи. Все още му е бясна, че е изневерявал на майка й дълго време преди развода им. След смъртта на Маршелин Бертран – родителката на Джоли е французойка, Войт и Анджи си партнират в един от филмите за Лара Крофт, но се карат непрекъснато заради това, че дъщерята се е отказала от името на бащата.
  8.  Джоли всъщност е блондинка. Но като тийнейджърка заявява на майка си, че повече не иска да прилича на баща си. Маршелин се принуждава да боядиса косата й.        

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай