Джейн Фонда: Брандо беше 0 в секса

Великата кинаджийка на 82 е отегчена от мъжете

Джейн Фонда: Брандо беше 0 в секса | StandartNews.com

Холивудската легенда Джейн Фонда даде интервю за „New York Times“, в което разкри подробности за личния си живот. Носителката на две награди „Оскар“ сподели пикантерии за интимните си отношения с известни мъже и в пределната си откровеност не спести  съжаления за пропуснати креватни подвизи. 

Фонда, която е била омъжена три пъти и наскоро приключи 8-годишна връзка с музикалния продуцент Ричард Пери, има серия предишни връзки, които продължават да вълнуват феновете ѝ. Оказва се, че големият Марлон Брандо, един от най-известните  любовници в Холивуд, всъщност е бил и голямо разочарование в леглото – истинска 0 в ласките. Фонда и досега не може да си прости, че е изпуснала Марвин Гей – можела да излезе на среща с певеца, но се отказала, защото по това време е омъжена за политическия активист Том Хейдън. По-късно разбрала, че Марвин Гей много си е падал по нея и дори е имал нейна снимка на хладилника си, но е научила това едва след смъртта му през 1984-а.

Джейн Фонда обаче не се затруднява да посочи и най-сексапилната жена, която някога е срещала. За нея това без съмнение е актрисата Ава Гарднър. Двете са участвали заедно във филма „Синята птица“ от 1976 г.

За интимния си живот сега 82-годишната Фонда признава, че е в застой, но не съжалява. Отношенията с мъжете не ѝ липсват и няма желание да излиза по рандевута. „Почти всеки ден, когато върша нещо, си казвам, че нямаше да имам време за всичко това, ако се опитвах да поддържам флиртове.“ Преди време се пошегува, че винаги е била влюбена в Робърт Редфорд, но той винаги е бил много женен, а тя все е била омъжена. Но щастлива с любовните им сцени – както като младежи в „Боси в парка“, така и в зрялата им романтика „Нашите души през нощта“. „Не бих върнала времето. На 20 бях ужасно стара. Днес съм истински млада“, твърди Фонда, която често се снима без фотошоп. Жестовете й са царствени, защото във вените й тече и малко кралска кръв, идваща - според фамилните легенди - от лейди Джейн Сеймур, една от съпругите на британския монарх Хенри VIII.

Джейн Фонда е изключително дейна в протестите срещу унищожаването на природата и вече няколко пъти беше арестувана. Но тя и работи здраво - вади по филм на година, а доскоро блестеше в „Грейс и Франки“ на Нетфликс. В мъдрата комедия „Книга за възрастни“ /“Book Club“, 2018/ съблазнява мъжете, без да й пука от разликите във възрастта.  „Ако постоянно мислиш за старостта, означава, че ден и нощ и се страхуваш от нея. А когато действително остраееш, се освобождаваш от всички фобии и паники“, споделя Фонда, която се поддържа с йога и медитация, 8 часа сън и масажи, тренировки и зеленчуци.  Самоиронизира се, че е същински робот, тъй като дори в шията й има пластини, а единственият проблем е преминаването през контрола на летищата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай