Джей Ло събра погледите, отмъсти на Афлек след развода

Феновете успяха да видят "тялото на отмъщението"

Джей Ло събра погледите, отмъсти на Афлек след развода | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Джей Ло

Дженифър Лопес приема доста леко своя развод с Бен Афлек и побърза да се раздели с тъгата и разочарованието от брака им. 55-годишната певица демонстрира провокативна и смела визия на Международния филмов фестивал в Торонто. Изданието New York Times побърза да сподели на читателите, че роклята на отмъщението вече е извадена и изпълнява всички необходими функции.

Въпросната дизайнерска одежда е творение на Тамара Ралф, покрита е със сребърни пайети и е достатъчно провокативна и отворена от всички страни. Единственото, което събира сребърните елементи по тялото на изпълнителката, са черните панделки, позиционирани на малко по-интимните ѝ части.

Изразът "Рокля на отмъщението" е въведен през далечната 1994 г. от принцеса Даяна. След развода си с принц Чарлз - днешният крал на Великобритания, Даяна използва класическата малка черна рокля, дело на дизайнерката Христина Стамболян.

Лейди Ди разкрива своята красота, докато тогавашният принц говори за своята изневяра. След това изпълнение, редица дами използваха фешън индустрията като оръжие, за да покажат на своите бивши партньори какво точно губят.

Елизабет Хърли, например, носи провокативна рокля от Валентино, докато се разделя с Хю Грант през 2000 г. Тейлър Суифт също избира подобно облекло през 2016 г. на Музикалните кънтри награди, след като обяви официалната си раздяла с Калвин Харис.

Иначе положителната страна при Дженифър Лопес е, че освен роклята за отмъщение, феновете успяха да видят и "тялото на отмъщението", пише Harper's Bazaar. Фенове, папараци и критици подозират, че Джей Ло е искала да покаже на Бен Афлек онова, което възнамерява да изгуби - разводът на двойката е в процес, но не е финализиран.

Някои издания, включително The New York Times, изразяват едно по-различно мнение. Болшинството от почитатели на Афлек са посочили, че актьорът много добре знае какво пропуска и какво не е получил, следователно избира развода. Някои от близките на Джей Ло, които през последните седмици пускат най-различни клюки в британското издание Daily Mail, са посочили, че Бен няма толкова голяма заслуга за развода, колкото неговата скоро-бивша съпруга.

Близките на Лопес са ѝ напомнили, че след четири неуспешни брака, изпълнителката трябва да потърси някои отговори дълбоко в себе си, за да разбере какво точно е направила и да понесе отговорност за всяка една връзка, в която е била. Афлек не е коментирал случилото се, но и практически няма как да сложи своя рокля на отмъщението, неговият дълъг ергенски отпуск едва сега започва.


 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай