Джесика Симпсън: Самоубивах се с алкохол и хапчета

Певицата разкри, че била изнасилена като дете

Джесика Симпсън: Самоубивах се с алкохол и хапчета | StandartNews.com

Джесика Симпсън разкри, че била изнасилена като дете, което довело до злоупотребата й с алкохол и хапчета.

Певицата разказва как била сексуално малтретирана на 6-годишна възраст в новата си автобиография „Open Book“. Тя пазила в тайна тази информация от родителите си, докато не станала на 12.

„Всичко започна, когато деляхме едно легло с дъщерята на семеен приятел, на когото ходихме на гости. В началото беше само гъделичкане по гърба, но после ситуацията прерасна в адски неудобни случки. Исках да кажа на родители ми, но някак си не се чувствах комфортно, въпреки че бях жертвата. Събрах смелост да им споделя един ден в колата, докато пътувахме. Майка ми плесна ръката на баща ми: „Казах ти, че нещо не е наред.“ Той не отлепи очи от пътя и не каза нищо. Повече не се върнахме при семейните ни приятели, нито пък сме обсъждали темата“, разкри Симпсън пред „People“.

Джесика не пояснява обаче колко време продължило малтретирането или дали е било единичен случай. Тя признава, че това, заедно с напрежението да изгради успешна кариера, провокирало злоупотребата й с вещества: „Самоубивах се с алкохол и хапчета“.

До този момент само семейството и най-близките й приятели знаели за инцидента. Певицата казва, че стигнала дъното през 2017-а след купон по случай Хелоуин.

„Тогава осъзнах, че трябва да спра, че имам нужда от промяна. Казах на приятелите ми, че ако алкохолът влошава нещата, трябва да го откажа. Когато признах, че ми трябва помощ, отново намерих смисъл в живота – открих пътя, по който трябва да поема. Травмата напълно ме беше залвадяла, но успях да превърна болката в нещо красиво и вдъхновяващо“, продължава Симпсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай