Дженифър Гарнър заряза гаджето си

Актрисата не била готова да се отдаде напълно на приятеля си Джон Милър

Дженифър Гарнър заряза гаджето си | StandartNews.com

Холивудската любимка Дженифър Гарнър е скъсала с приятеля си, бизнесмена Джон Милър, предадоха от Us Weekly. Двамата бяха заедно почти две години и се твърди, че актрисата е решила да сложи край на връзкта им. Анонимни източници, близки до звездата от "Наричана още", споделят, че са се разделили преди извънредното положение в Ел Ей.

"Джон беше готов за следващата стъпка, но Дженифър нямаше желание да се отдаде на семейния живот. Те си остават приятели и не е изключено в бъдеще отново да се съберат", заявиха от обкръжението на Гарнър.

Едва часове, след като новината за раздялата на Дженифър беше оповестена, актрисата беше забелязана в компанията на своя колега и близък приятел Брадли Купър. Двамата бяха изловени на плажа в Малибу, а заедно с тях беше и дъщерята на холивудския мачо Леа Шейк Купър. Звездите в момента са необвързани, така че не е изключено да са решили да се пробват като двойка. Гарнър и Купър се познават от снимачната площадка на хитовия сериал "Наричана още", където героите им имаха романтична връзка. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай